Utflykter

Uddevalla-Hasselbacken

Luktade helt ljuvligt

Vi åkte upp till Uddevalla en sväng och hälsade på Ingabritt och Kickan. När Claes-Olof ringde sin mamma sa hon att regnet vräkte ner och vi blev lite besvikna. Vi hade tänkt att passa på och gå strandpromenaden till Gustavsberg. Nu blev det jättemysigt med middag och en liten men verkligen uppfriskande promenad i Hasselbacken istället.

Bäverån i Uddevalla

Spegelblankt

Claes-Olofs mamma bor uppe på  Hålgjuteberget och har en kanon fin utsikt över Uddevalla med vattenfallet och gamla I 17. Tror det är första gången som jag ser en änder med blålila huvuden! De var verkligen snygga. Vi hade sådan tur att regnet upphörde en stund så vi kunde gå runt och bara njuta av alla dofter från blommorna och se hur spegelblankt ån blev när solen tittade fram.

Uddevalla Energi

And

Vi skall upp mera nu när vi snart ha semester och gå runt bland de gamla husen, lika bra att passa på att fotografera dem innan de rivs eller faller ihop. Får hoppas att vädret blir så pass bra att vi kan gå strandpromenaden. Vid ån hade de planterat en blomma som luktade så gudomligt gott, så en sådan skall vi leta efter.

Gamla hus i Uddevalla

Den här luktade så himla gott

Leave a Reply

Översätt sidan »