1 objekt 365 dagar

Platt fall

Platt fall

I dag har det varit riktigt synd om Lill-polarn, han har haft en riktigt tykobrahedag. Han skulle gå ut och vattna blommorna när Han slant på en äcklig brun snigel som kröp runt på trappan. Efter att ha gått in och fått plåster och försökt tigga till sig bullar från gubben., så blev det en stor tallrik gröt som han tyckte var snigelkoncistens på.

Gubben släpper inte sina bullar i första taget och han tyckte Lill-polarn behöver vara mer nyttig av sig  ( skall han säga som kör bullar och O´boy! ) Efter att ha pinat i sig gröten så bar det av till drivbänken och glasskivan skulle flyttas på så att han kunde komma åt ordentligt och kolla hur långt squashen hade växt.

Lill-polarn lyckades vinkla upp rutan genom att stötta den med en pinne som han flyttade undan för undan, men så kom Pepper susandes förbi och Lill-polarn tappade taget. Det är tur att han inte hade hunnit äta så mycket gröt, för nu hamnade han mellan rutan och gräset. Som tur var såg Shakira vad som hänt och kunde hämta gubben.

– Kom så går vi in så ska du få en morot!
– Neeeeej! Vill ha en bulle!

Leave a Reply

Översätt sidan »