1 objekt 365 dagar

Fånga hallon

Fångar hallon!

Vaknade bara så tidigt idag, visserligen vill jag inte gå upp sent under semestern men ändå! Hästarna blev glada att få bytt hage och jag satt där en stund och tittade när de sprang runt och frustade. Lill-polarn hade också vaknat tidigt och ville ha sin korg, han skulle plocka hallon till sig och Esmeralda. Esmeralda ville ha det till cornflaksen.

Busen och Edgar kom in och ville ha mat men Pepper såg jag inte till någonstans. Fast vid det här laget har vi märkt att Pepper oftast är där Lill-polarn håller hus, så jag gick bort till hallonsnåren och tittade. Lill-polarn plockade för fullt medan Pepper hoppade runt och välte ut hallonen för Lill-polarn i ett.

– Men Pepper! Du skall plocka hallonen, inte fånga dem!

Pepper for runt så våldsamt att även Lill-polarn ramlade och surnade till och ropade till Pepper:

– Titta vilka stora hallon, samtidigt som han pekade på rabarberna. Fånga dem! Pepper for iväg och Lill-polarn fnittrade hejdlöst av glädje och sa till mig:- Titta vilka jordgubbar samtidigt som han pekade på tomaterna. Men den gubben gick inte så vi fnittrade båda två istället.

Leave a Reply

Översätt sidan »