Dammen

Har tagit det riktigt lugnt

Shakira

Påfågelfjäril

Det har varit en riktigt lugn och skön dag. Var ute och rensade runt dammen och körde upp mera jord. Vattnet har blivit jättesmutsigt, medan den lilla dammen vid kryddspiralen har blivit jätteklart så man ser botten. Vi skall ner till Åkraberg på torsdag så hinner vi kommer vi nog att köpa pump så vi får igång filtreringen och vattenfallet. Har lagt ut en större sten så man kan sitta vid damm kanten och koppla av.

Kokhuset

Kryp

Det var så trist väder i morse men nu på kvällen har det blivit kanonväder. Gubben här rensat vid garaget så han kan börja spika igen där det gamla fönstret har suttit på kokhuset. Snickaren jobbar för fullt att sätta upp de sista reglarna vid alla väggar som är under jorden och flyttar vägg balkar som skorstens renoveraren tyckte låg för nära. Nu är det snart dags för elektrikern att komma och dra elen, så är det bara för gubben att köra på igen.

RosFontän

Vi kommer inte att åka bort denna semester utan ta små utflykter och försöka renovera klart kokhuset. Skall bli riktigt skönt att röja upp på gården.

Leave a Reply

Översätt sidan »