1 objekt 365 dagar

Titta så tomaterna ser ut!

Titta så tomaterna ser ut!

Usch! Vilken morgon. Gubben ligger nerbäddad och fryser, vi som skall på slotts turné i morgon. Lill-polarn har sprungit runt och klagat på att tomaterna har förvandlats till gurkor och varit på mig igen om att våra ljusbollar kanske inte kommer därifrån vi tror! Jag bedyrade att de kommer från Rusta och ingen annanstans.

Regnar gör det också och det är min kärring onsdag och vi skall på utflykt. (Med andra ord en helt underbar dag)  Lill-polarn slutade inte att tjata om det här med tomaterna, så jag följde med honom ut och tittade. Han lyfte fram en avlång tomat och blänger på mig.

– Vad var det jag sa! De har blivit upp beamade, förvandlade och nu hänger de här igen.
– Men det där är ju gurktomater, de skall se sådana ut!

Lill-polarn ville inte riktigt tro på min förklaring utan var så insnöad på att det måste vara ufon som varit framme. Det värsta är att jag har blivit tveksam på om jag satte gurka i det hörnet eller inte? Näää! Jag är till 98% säker på att det är tomater jag satte i det hörnet. Jag får stenhårt vidhålla att det är tomater så inte Lill-polarn får rätt.

Leave a Reply

Översätt sidan »