1 objekt 365 dagar

Regnskydd

Regnskydd

Det regnar idag och Lill-polarn gick runt och funderade på hur han skulle kunna vara ute fast det regnade. Han älskar att sitta en stund vid dammen på morgonen ( garanterat där han kommer på alla hyss ) Jag hade ju inte byggt något regnskydd och Lill-polarn gick nu runt och upplyste mig om vilken dammamatör jag var.

Lill-Polarn bad mig lägga ut det gamla kvarn hjulet vid dammen, medan han kom ut med ett paraply som han hittat i hallen. Pepper som älskar att vara ute med Lill-polarn kom rusandes och ville vara med. Lill-polarn fällde ut paraplyet och tryckte ner det i kvarnhjulet, Pepper hjälpte till så gott han kunde.

– Pepper du får dra ner tyget på den sidan!

Lill-polarn blev jättenöjd med sitt regnskydd och rusade in för att hämta kaffe och en massa muffins. När han gick förbi mig pekade han ut och sa ” Så gör en som är smart”

Leave a Reply

Översätt sidan »