1 objekt 365 dagar

Kompis

Kompis

När Lill-polarn var ute och busade med Pepper så var de uppe och klättrade på all bråte som ligger utanför kokhuset. Pepper brukar hitta sorkar där som han springer in och släpper i köket. Fattar inte varför han prompt skall springa in med dem. Pepper morrar så våldsamt när han har en sork i munnen att till och med Edgar passar sig.

Jag är inte så förtjust att de springer runt där, allt är ju bara utslängt från kokhuset, så det är mycket man kan göra sig illa på. När Lill-polarn kom in för tredje gången med ett spikhål så fick jag nog. Vi började fylla transporten när jag hör Lill-polarn snattra för fullt. Pepper ligger vid sidan och stirrar på Lill-polarns hand.

Lill-polarn hade hittat en snigel som han satt och pratade med, han tyckte det var synd att den skulle bli mosad under all bråte så han gick iväg med honom till ett säkrare ställe.

– Jag vet ett jättefint ställe du kan bo, jättevarmt och med mängder av mat. Bara du låter bli tomaterna!

Leave a Reply

Översätt sidan »