Gården

Storstädning

Idag har det varit halv storm och jag tyckte det var lika bra att få köra bort all bråte vi haft utanför kokhuset. Snickaren är på semester, likaså elektrikern. Lika bra att passa på att få upp alla rutor, byta panel och framför allt städa upp. Det finns massor kvar att göra som vi klarar av själva så det är lika bra att försöka göra så mycket som möjligt innan proffsen kommer tillbaka. Jag har retat mig länge på all skit, visst fattar jag att gubben tycker vi skall samla på oss ett rejält lass och inte köra små svängar, men ändå!

Nu var transporten så tungt lastad att när vi försökte backa närmare containern så slog nödbromsen till. Shit! Lasset vägde mer än mina hästar och de väger ju en hel del. Men nu känns det helt suveränt att ha fått bort bråten och krattat ut det gruset som blev över när de fixade golvet i kokhuset. Typiskt gubbar att slänga bråte över blommorna. Har grävt fram min pipranka i omgångar. Järneken och Fjärilsbusken har blivit hårt åtgångna längst ned, men de lever i alla fall. De säger att det skall bli världens regnväder i morgon och det hoppas jag verkligen. Pepper har använt grushögen som sin privata toalett. Blää!

Leave a Reply

Översätt sidan »