1 objekt 365 dagar

Kom igen bara!

Kom igen bara!

I går när vi var i Ullared köpte jag en flugsmällare till Lill-polarn, tur att  gubben jobbar i dag så Lill-polarn få ha sin flugsmällare i fred. Gubben har lite Lill-polarn syndrom när det gäller knäppa grejer och hade garanterat sprungit runt som den värste fly cather 002 och då hade det hetat vaaa? var den inte min?

Lill-polarn rusade bort och intog det stora berget rulltopp. Det fanns inte ett kryp som gick säker när Lill-polarn var i gång. Jag tyckte wow! Vilken smidig pryl, nu kan jag passa på att göra en riktig storstädning. Efter ett tag när jag tittade ut så såg jag Lill-polarn sitta vid dammen och tvätta av flygsmällaren.

Trodde ärligt talat inte Lill-polarn skulle hinna fånga så mycket,  men när jag gick bort så satt han där och ojade sig över hur äckligt det hade blivit.

– Fick du några kryp?
– Ja en sån där avlång brun slempropp!

Leave a Reply

Översätt sidan »