1 objekt 365 dagar

Var är den?

Var är flaskan?

När jag kom ner från stallet såg jag hur Lill-polarn, Shakira och Pepper som sprang lite hit och dit letade efter något. Min första tanke var att hjälpa till, men vid närmare eftertanke så snabbade jag mig in så jag kunde sitta och dricka kaffe i lugn och ro innan Lill-polarn kommer med det ena än det andra.

– Har du hittat den Pepper? Den måste ju finnas här någonstans!

Jag ser hur Lill-polarn kommer släpandes med hundkroken mina föräldrar hade till sina hundar. Jag satt och funderade om de skulle ha den till Shakira när jag hör Lill-polarn säga :

– Wow! Tänk vilken fest vi kan ha när vi hittat den!

Fest? Vad är det som de skall hitta? När Lill-polarn börjar rota runt i rotkällaren så tycker jag att det är dags att ta reda på vad de letar efter, de har ju sprungit runt i över en timme. Shakira hade tröttnat och sov på trappen och Pepper for runt i äppleträdet.

– Vad letar ni efter? – Flaskan såklart! Jag hittade ju öppnaren!

Leave a Reply

Översätt sidan »