1 objekt 365 dagar

Malplacerad

Malplacerad

Usch! Lill-polarn verkar ha överskottsenergi till max idag! Monica och Carolin skulle ut och rida och han fick inte följa med, bara det var ju världens katastrof, att de inte ville ha med honom! Han som hade tänkt beskydda dem från troll och allt när de red runt i skogen. Han som hade fixat till en riddarrustning och allt ( Kastrull lock på magen! Förstår tjejerna!!)

Fredrik kom upp cyklandes och skulle hjälpa Micael måla rutor, även där dröjde det inte så länge förrän Lill-polarn åkte ut. Lill-polarn hade tyckt att det fattades tryck på Fredrics tröja, så han målade dit sig själv och kunde inte förstå varför Fredric blev så förbannad. Alla vill väl ha en bild av honom!

Nu kom Lill-polarn in och började busa runt med Pepper. Peppers lek tuss hade åkt in under klockan och Lill-polarn såg den när han öppnade luckan och tittade ner. Men när han började klättra ner så kunde han inte låta bli att sätta sig på lodet och gunga en liten stund. Han hade jätte roligt tills klockan började slå och han inte fick upp locket.

– Men där får du inte vara! – Vaaaaaa!

Leave a Reply

Översätt sidan »