Tips

Har testat Abtronic

Micael testar abtronic

Yes! mitt Abtronic bälte kom idag och jag har testat lite försiktig. Det var lite bökigt innan jag fick på det och på ryggen vågade jag bara ha max andra nivån. Jag hade små plattor en gång som var kopplad till en enhet, men det var så bökigt att använda. Så nu är den stora frågan, kommer jag att se ut som dem på tv-n ? Knappast!

Jag har suttigt och tittat på youtube video om hur folk hoppar runt och haft sig med sina bälten ( Kolla ) och sett jag vet inte hur många artiklar om vilken bluff den är. Men om man som jag ofta har jäkligt ont i ryggen, så är den guld värd. Jag har funderat på att köpa en massagestol, men får oftast bara ont i ryggen på grund av att jag är lite skev.

Den här gången kommer jag inte att låna ut den till någon, det var så jag förlorade mina plattor en gång i tiden. Fick även min skeptiska son att testa och när gubben skulle höja massage nivån, höll han på att gå av på mitten och menade på att gubben kunde ju testa själv. Då är man ju inte så kaxig, det pulserar ganska friskt. Men Micael tyckte också att det var gott för ryggen. Så hittills är vi jätte nöjda

Leave a Reply

Översätt sidan »