1 objekt 365 dagar

Vill du ha en banan?

Lill-polarn har bråttom till Bellman

Tvi vale, regnet bara öser ner och det verkar inte sluta i första taget. Lill-polarn frågade om vi inte kunde ge hästarna varsin banan och köra lite storstäd i stallet när det ändå regnade så. Dessutom ville han visa Pepper runt så han inte skulle gå vilse bland all bråte i ladan. Lill-polarn och Pepper rusade upp i stallet med en farlig fart så de inte skulle bli så blöta.

Bellman hade gått in och lagt sig i boxen och Lill-polarn klättrade snabbt upp på grinden så han kunde springa balansgång bort till den stora boxen. Beethoven tittade lite förvånat när Lill-polarn bara susade förbi honom . Lill-polarn tycker det är som att klättra runt på ett rörligt jätteberg och ville inte missa detta, sen är ju höjdpunkten när Bellman reser sig upp ! Wow! Snacka om hiss!

Vill du ha en banan?

När Lill-polarn klängt runt på Bellman och givit honom hans banan, så var det dags att ge Beethoven. Beethoven sträckte sig försiktigt fram för att ta sin banan och Lill-polarn var överlycklig. När det sen var dags för storstädning var han som bortblåst och jag hörde bara hur han snattrade med Pepper medan de rusade runt på loftet.

Leave a Reply

Översätt sidan »