1 objekt 365 dagar

Jordgubbarna!

Så får man inte göra!

Rosa hade hittat massvis av mödarsniglar på sin tomt så hon ringde mig och tyckte jag skulle går runt ordentligt och titta. Jag hittade inte så många , men de jag hittade var läskigt stora. Medan jag gick runt på tomten hörde jag ett krafsande ljud och Shakira blev spänd som en fiolsträng.

När Shakira och jag smög bort mot kokhuset där ljudet kom i från, ser jag Lill-polarn i full färd med att bryta sig in i kokhuset. Shit! Den lille vandalen har blivit kriminell nu också, börjar bli dags att leta upp hans släktingar så de kan ta över innan han blir alltför tungt belastad. När jag börjar skälla ut honom blir han så rädd att han tappar kofoten på sin fot.

– Aaaj! Vad du skräms!
– Vad håller du på med ?
– Jag ville se hur långt de hade kommit! Micael sover ju fortfarande!
– Är du säker på det!

Micael som precis skulle ta kaffe, fick syn på vad Lill-polarn hade gjort med rutan, rusar ut och frågar om han sett vad som hänt med hans jordgubbar!

– Mina jordgubbar!!!! ropar han och försvinner som en oljad blixt.
– Så där ja, säger Micael, nu kan man ta sitt kaffe i lugn och ro

Leave a Reply

Översätt sidan »