1 objekt 365 dagar

Wow!

Lill-polarn och Pepper skördar squash

När jag gick ut  möttes jag av en överlycklig Lill-polare som hade plockat gul squash. Han ville springa bort till Micael och visa, men Micael är hos Coffe och det är en bra bit att gå. Man vet aldrig hur folk och djur tar det när en filur som Lill-polarn kommer farandes.

– Men Pepper kan följa med och vakta mig!

Lill-polarn blev så ruskigt besviken att det stack i mig. Hmm! Måste komma på något käckt han och Pepper kan göra. Lill-polarn lomade in med squashen släpandes efter sig och släppte den framför Shakira som tittade fundersamt på den. Jag hade tänkt ha farma biffar idag och då kan det vara gott med squash till.

Jag frågade Lill-polarn vad han tyckte, men han var inte på humör att diskutera middagen. När jag frågade om han ville göra en liten squash lyckta, så kvicknade han till och och rusade bort till mini-pcn för att surfa efter mallar och ideér. Nu sitter en glad Lill-polare och karvar squash.

Leave a Reply

Översätt sidan »