Utflykter

En Sväng till Ätran

Rosas pappa fyller år och vi åkte med ner och grattade honom. Käkade härlig smörgåstårta och allmänt satt och gottade oss. Sen tog vi en promenad i trädgården medan Elvy for runt med min kamera. Jag tycker att jag brukar krypa på blommor o dylikt men Elvy måste varit bra nära humlan när hon tog kort. Hon var så uppslukad av den stackars humlan som blev så stressad att pollen flög åt alla håll och kanter. På en del bilder ser det ut som det snöar runt humlan.

Rosa och jag passade på att länsa en krusbärsbuske, grenarna såg lite tunga ut så vi plockade bort alla bären. Grenarna blev glada medan magen sa aj, sen kom Elvy och undrade var krusbären var! Ja det gäller ju att hålla sig framme! Smulan den lilla pudeln behövde ansas i ansiktet och då tog Rosa över kameran. Hon har dille på att ställa in kameran på sport, så att den låter som en kulspruta.

Det finns till och med snuttar på You Tube om vilken kamera som har häftigaste ljud?!! Hmmm! Nikon låter ett strå vassare än Canon, men Canon är självklart bästa kameran. Skall skicka mängder av sånt till Rosa, hon verka gilla ljudet och det är det första hon ställer in när hon kommer åt kamera!!

Vi hade det stört mysigt men det var en krock på hemvägen så vi blev sittandes i kö en halvtimme, tur att Rosa hade glömt kvar Metron i bilen.

Leave a Reply

Översätt sidan »