1 objekt 365 dagar

Squashlykta

Squashlyckta

Jag var precis på väg att lägga mig när jag ser hur Lill-polarn sniker ut med Pepper och Shakira. Shit! Hade jag glömt låsa! När jag går ut ser jag  Lill-polarn hänger upp sin squashlyckta och susa förbi mig för att hämta tändsticker, han är så ivrig på att tända sin lykta att han inte ser att jag har kommit ut.

När Lill-polarn tänder sin squash lyser den riktigt fint och gamle Busen som kommer strosandes och sätter sig för att titta, även Pepper sätter sig och Lill-polarn står för en gång skull helt still och bara tittar när värmeljuset flammar i squashen. Det är hel mysigt och vi blir ståendes en stund ute.

Lill-polarn hade gröpt ur och skurit av en bit bak så Micael skulle få smaka och i morgon skall han visa Esmeralda. Han tyckte det var bäst att hon fick se den i dagsljus först, eftersom han gjort den så hemsk!! ( tycker den blev jättesöt) Esmeralda kan ju vara lite känslig ibland och han ville inte att hon skulle svimma vid hans fötter igen, som hon gjorde när han var spöke.

Leave a Reply

Översätt sidan »