1 objekt 365 dagar

Gärden!

Luckrar upp jorden

Det var sånt växlande väder i går att vi bara satt och slappade. Så i dag var Lill-polarn bra rastlös och ville gå ut och jobba. När jag var nere och grattade Alf i Ätran fick jag en trädgårds vessla. Lill-polarn har suttit och snurrat skären så det har plingat här hela morgonen och nu gick han och ojade sig för jag skulle gå ut med Shakira  först innan jag hjälpte honom med vesslan.

När jag kom tillbaka från promenaden så hade Lill-polarn satt vesslan på sin tre-hjuling och trampade runt som bäst  på gräsmattan och rev upp mossan. Lill-polarn gastade till när jag gick förbi och ville ha en kopp kaffe och en gammaldags havreboll så han fick mer energi nu när han skulle luckra upp gärderna. Gärden!?

Jag hann inte mer än gå ut med kaffekoppen förrän himlen öppnade sig och regnet vräkte ner, usch! Det verka bli en repris på gårdagens väder. Vi satt och fikade i Micaels kokhus tills skuren gick över.  Lill-polarn gick sedan ut och trampade vidare, han ville hels göra alla gärden idag. Wow! vilken lugn dag jag får.

Leave a Reply

Översätt sidan »