1 objekt 365 dagar

Dörrmattan

Dörrmatta

När jag kom uppkörandes på uppfarten ser jag Lill-polarn stå på Micaels trappa och se lite fundersam ut. Micael hade köpt en dörrmatta när de hämtade kaminen och Lill-polarn var nu tveksam om han vågade gå in. Just nu frös han ju inte, så då kunde han ju gå in, men så kom det en vindpust och Lill-polarn tyckte det blev kallt.

Jag har ingen aning om hur länge Lill-polarn stått där och funderat utan att våga gå in. Jag han inte mer än kliva ur bilen förrän han gastade att han ville ha en rejäl pälsrock inför vintern så han kunde hälsa på Micael. När jag frågade Lill-polarn varför han inte går in så pekar han på mattan!

– Man får inte frysa!
– Nämen! Sicken matta!

Men det är bara på skoj! Eller bäst att kolla men Micael först! Wow! Vilket guldläge, ska ta och införskaffa massa mattor. Jag lär inte vara sysslolös på våra kärring onsdagar, bara till att skriva lite förbud och förmaningar.

Leave a Reply

Översätt sidan »