1 objekt 365 dagar

Tomtens verkstad

Tomtens verkstad

När jag och Micael röjde framför rotkällaren så  kom den stora stubben fram. Jag hade tänk att sätta taklökar på den, men innan jag kommit så långt så har det hunnit att växa upp nytt sly och vi har börjat med annat. Men nu kunde vi inte låta bli att sätta en trädgårdstomte mitt på stubben. Måste leta efter något riktigt knasig att sätta på stubben.

Så när jag kom körandes så vinkade Lill-polarn glatt och ropade att han hittat tomtens verkstad. Det måste ju bara vara i den källaren tomten jobbade, eftersom han var alldeles utanför och samlade ved till den stora julklapps maskinen. Lill-polarn stod och just nu och bedyrade hur snäll han hade varit.  Hyss!!? Det håller Pepper på med, absolut inte han!

Lill-polarn la in högsta växeln och erbjöd sig att hämta mera ved så julklappsmaskinen kunde tillverka massvis av klappar och han kunde till och med leta efter lite jordgubbar som tomten kunde få, för att få extra energi till att fixa julklappar. Hade inte vi några jordgubbar så har garanterat den griniga gubben nedanför backen lite.

Leave a Reply

Översätt sidan »