1 objekt 365 dagar

Wow! Min!

Wow! Min!

Vilket härligt väder, det blåser visserligen en hel del men det är så varmt. Jag kände för att ta en promenad på våran lilla slinga, men det var så igenvuxet att jag får röja först. Lill-polarn ville fortsätta, han hade ingen aning om att vi hade en alldeles egen Högen-djungel som var outforskad. Pepper var ju med och kunde skrämma alla vilda djur.

Men jag sa till Lill-polarn att inte gå där förrän jag röjt, det var bättre att han hjälpte mig på loftet istället. Jag behövde mera ljus och jag visste att de fanns en kartong någonstans på loftet. När jag gick där och letade hörde jag Lill-polarn skrika av förtjusning.

-Wow! Min!

När jag titta ut från loft fönstret ser jag bara hur ogräset vajar, ingen Lill-polare eller Pepper. Jag går försiktigt in mellan allt sly och hagtornsbuskar när jag ser Pepper sitta på det gamla lastbilsvraket vi har vid hagen. Lill-polarn står på ratten och lutar sig åt höger.

– Vrooom! Se upp! Pv-monster på ingång. Pepper, hoppa ner på pedalen så jag kan växla.

Leave a Reply

Översätt sidan »