Hästarna

En liten barbackatur

Fortfarande varmt och gott ute men det blåser så in i norden. Monica skulle iväg senare på Rix FM så jag tyckte att en lugn ridtur kanske var det bästa idag. När hästarna var yngre och fram för allt travaren jag hade var alltid lite stissiga när det blåser så jag var lite tveksam till att vi skulle rida barbacka. Monica fixar detta lätt, men jag var lite tveksam på mig själv. Bellman blir en riktig gentleman om han känner att man inte riktigt fixar det men jag ville verkligen rida Beethoven idag. Men båda hästarna var hur coola som helst idag.

Vi red mellan villorna i dag där det är ganska backigt, och många konstiga trädgårdsdekorationer som snurrar och har sig. Kanon bra träning för hästarna och vi hade sådan tur att flera jobbade i sina trädgårdar med olika maskiner. Nu har vi ridit där såpass mycket att jag vet att de är stabila, men det är ändå väldigt viktigt att utsätta dem för lite av varje. Jag märker ju att de bara blir lugnare och lugnare. Härligt med tanke på att jag bara blir äldre och inte fullt så tuff längre om det skulle hända något.

Leave a Reply

Översätt sidan »