1 objekt 365 dagar

Fiskar

Fiskar

När jag kom hem idag möttes jag av en riktigt stolt Lill-polare. Han hade suttit och metat hela dagen vid dammen och efter nästan sju timmar så hade det gett utdelning. Han hade fått en väldigt sällsynt  rainbow-porclain fisk!! Alldeles själv! Lill-polarn var så ivrig att han studsade runt som en liten boll.

Medan Lill-polarn rusade iväg för att hämta sin fångst, passade jag på att fråga Micael vad som hänt. Micael berättade att Lill-polarn hade somnat flera gånger vid dammen och vaknat till och trott att han fått napp. Lill-polarn hade blivit så besviken varje gång det inte fanns någon fisk att han till sist satt dit mormors porslinsfisk.

Medan Lill-polarn höll upp sin fisk berättade han hur han fick kämpa mot den extremt sprattlande fisken, samtidigt som han fäktades i luften för att hålla den stora svärmen med trollsländor borta. Men som sagt, han vann och nu var middagen fixad!

–  Skall vi verkligen äta den fina fisken? Den verkar något hård!
– Vi firar med pizza så kan du ha fisken som prydnad!
– Wow! pizza, jag kan fiska i morgon med!

Leave a Reply

Översätt sidan »