1 objekt 365 dagar

Vattnar lite….

Vattnar

Lill-polarn gick runt och tyckte allt var allmänt tråkigt när jag frågade om han inte kunde hjälpa mig att sätta upp skåpen i Babes gamla utrymme. Lill-polarn tyckte det skulle bli lite spännande för jag behövde hämta lite grejer på loftet först. Jag har undvikit att ta med Lill-polarn till loftet eftersom vi inte hunnit köra iväg allt därifrån.

Jösses! Jag trodde Lill-polarn skulle svimma när han såg alla prylar. Han tyckte det var världens Mecka för skrotsamlare och for in bland all bråte för att hinna samla så mycket det bara gick. Jag hittade till sist mina verktygs hållare och kollade snabbt igenom vad jag kunde flytta ner till det nya förådet. Lill-polarn såg jag inte till men jag hörde förtjusta rop lite här och där.

Till sist kom Lill-polarn med en gammal brandsläckare som han absolut ville prova. Jag plockade fram lite blommor som han kunde vattna och Lill-polarn pumpade allt vad han kunde. Brandsläckaren fungerade alldeles utmärkt och Lill-polarn sprutade på allt han kom åt.  Shakira älskar när man sprutar vatten på henne, men bollen ville hon rädda undan från allt vatten.

Leave a Reply

Översätt sidan »