Kärringonsdag

Härlig Onsdag

I dag var det en perfekt kärring onsdag. Jag och Monica skulle rida i området och träna hästarna i den branta backen, medan Rosa och Elvy sopade stallväggar rent från damm och spindlar. Beethoven som haft lite problem i backarna har fattat att han måste ha upp huvudet mera och inte korsa benen som han gärna har gjort förut. Bellman har börjat att trycka på bra bak men jobbade nästan inget fram idag. Skall ta och tumköra honom mera så jag ser lite bättre hur han rör sig.

Så jag har haft kanon mysigt, medan Rosa var svart i nyllet och såg lite desperat ut, när hon frågade om jag haft så mycket damm innan. Har slarvat lite med att ta bort dammet , så nu var det äckligt mycket. Skickade in henne att börja med middagen medan jag och Elvy tog det sista i Bellmans box. Nu har jag bara en liten gång kvar så är stallet helt klart. Monica gjorde i ordning Beethovens huvudlag och pillade med sådant medan vi sopade. Sedan blev det god mat och pumpa diskussioner.

Leave a Reply

Översätt sidan »