1 objekt 365 dagar

Till Salu

Till Salu

När jag kom hem hörde jag ett svagt bankande från dammen. Lill-polarn hade hittat min trädgårdsskylt och tyckt att det var ett gyllene tillfälle att kunna bli av med pumpaplantan. Det började ploppa upp massa pumpor överallt också och tänk när alla de får ett ansikte! Hugaligen! Det gäller att göra sig av med plantan snabbt.

Lill-polarn vet ju att vi har kärring onsdag och att det då brukar komma ett par knasiga kärringar. Det måste ju bara gå att pracka på dem pumpaplantan? De kan få den för en krona! eller bäst att bara ta 50 öre så jag verkligen blir av med den. Stackars Elvy, hon hann inte mer än ur bilen  förrän Lill-polarn försökte kränga pumpan till henne.

– 50 öre! Den är din!

Elvy såg först lite chockad ut men fann sig snabbt.  Wow! Vad billigt! jag skall göra världens godaste paj.

– Paj?? Kan man göra paj
– Japp! Fins inget godare.
– Den är inte till salu längre!
– För sent men du kan få köpa tillbaka den för 10 kronor.

Leave a Reply

Översätt sidan »