1 objekt 365 dagar

Kompensation

Kompensation

Pust! Vad sen jag var från jobbet idag. Micael hade redan kommit hem från skolan så kaffet var klart (Härligt). Jag tog min kopp och gick upp till vedboden för att se hur det gick för Lill-polarn och hans pilar. Men där var tomt och Tobias som var på väg till jobbet hade heller inte sett Lill-polarn på ett tag.

Jag rusade ner till Micael och sa att vi måste leta efter Lill-polarn när Rosa ringde på telefonen. Javisst ja! det är kärring onsdag! Jag skulle precis be henne ringa lite senare när hon frågade om jag möjligtvis saknade något? En vandrande pinne! En liten marodör! Jag hörde att hon lät lite små irriterad och funderade en sekund på om jag skulle Nääää!

Lill-polarn hade gått ner till Rosa för att se hur hans reserv squash hade tagit sig och märkt att Rosa inte vattnat den ordentligt, men däremot var poolen full på vatten. Lill-polarn tyckte det var för bedrövligt,  har inte squashen fått, skall inte poolen ha och började tömma ut poolen på all vatten, när han fick syn på Rosas gurkor som han tyckte fick duga som kompensation för squashen. Så jag är lite osäker på om det blir kärring onsdag i dag.

Leave a Reply

Översätt sidan »