1 objekt 365 dagar

En till och….!

En till och...!

När jag kom hem satte jag mig vid datorn för att koppla av efter en hel veckas hårt arbete. Lill-polarn  var ute i köket och busade med Pepper och allt var lika “lugnt” som det brukar vara här. Efter en stund hade väl Pepper tröttnat och sprungit ut för det blev helt tyst i köket.

Det dröjde dock inte länge förrän man hörde Lill-polarn asflabba där ute. Sedan blev det tyst en stund och så kom ett garv till. Så höll det på en stund tills jag inte kunde hålla mig utan var tvungen att gå ut och kolla till honom. Lill-polarn hade klättrat upp på ved spisen och hade roligt med den ryska dockan. Han var alldeles uppslukad av att det kom en docka till och en till och…. !

– Vi måste köpa godis, hojtade han. Inte mycket för det behövs inte.
– Varför inte? Jag är också godissugen.
– Vi kommer att ha jättemycket lördagsgodis. Det är bara att lägga lite godis i den här dockan så fixar det sig!
– Jahaaa… tror du det så.

Leave a Reply

Översätt sidan »