1 objekt 365 dagar

Se det snöar!

Se! Det snöar

Jösses vilket underbart väder. Jag har varit på en långtur med Shakira och skall nu ta mig en kopp kaffe på utsidan. Nu är hela höst Asten full av citron fjärilar och Lill-polarn är alldeles salig. Fattar inte varför han är så tokig i dem, visserligen är det han älsklingsfärg men ändå? nässel- eller påfågel fjärilar är ju mycket vackrare.

Plötsligt hör jag hur Lill-polarn skrattar helt hejdlöst och även hästarna börjar gnägga. När jag går upp mot hagen ser jag hur Lill-polarn blåser iväg Maskros frön hej vilt. Han står med 3 frö bollar åt gången för att det skall se ut som det snöar. Det är så vackert väder och varmt ute att jag bara inte har någon lust att bli arg.

Lär väl svära det dubbla till våren, men jag får ta det då! Nu gäller det att njuta av de fina dagarna. Lill-polarns skratt är så smittande att hästarna gnäggar i kör. Jag förstår honom, blåsa iväg frön var det roligaste jag viste när jag var yngre och enda anledningen att jag kan behärska mig nu, är att jag vet hur det kommer att se ut nästa år.

Leave a Reply

Översätt sidan »