Kärringonsdag

Vilken lyx!

Biltvätt idag och Rosa kom och hjälpte till att även tvätta min bil medan jag och Monica var ute med hästarna. Fick ordning på min pad och tycker Bellman rör sig betydligt bättre, vi passade även på att rida bettlöst och det gick riktigt bra. Det var nog två år sedan sist och Bellman har börjat fatta vitsen med att man skall lita på varandra. Beethoven ligger på lite väl mycket med Monica så vi skall ta och byta häst nästa gång. Jag skall erkänna att jag oftast sitter på Bellman, visserligen var det år sedan jag blev skiträdd men det känns så himla tryggt att Bellman känner av när jag blir osäker, även om han är den hästen som varit en riktig drummel och viss mån riktigt jobbig. Så börjar ålder, att man jobbat mycket på marken och att jag litar på honom och tillåter honom att göra mera saker, börjat ge rejäl utdelning, så idag tyckte jag han var riktigt rolig när han spattade iväg.

Himla lyx att komma hem till en nytvättad bil. Tusen Tack Elvy och Rosa

Leave a Reply

Översätt sidan »