1 objekt 365 dagar

Nyfiken i en strut

Oj!

Polisen hade hittat Elvys stulna bil och hon undrade om hon kunde tvätta den uppe hos mig. Det verkade vara någon lodare som hade bott i den i ett par veckor, för den såg bedrövlig ut på insidan. Passade ganska bra för Elvy eftersom det var hennes kärring onsdag och hon kunde välja vad hon ville ha gjort.

Lill-polarn ville vara med och hjälpa till, så vi satte honom till att tvätta alla lampor och pilla ut skräp i däckmönstret. Vi tänkte att det skulle ta lagom lång tid så vi visste vad vi hade honom. Micael kom ut och hjälpte Elvy med plast höljet vid ratten, både han och Elvy var så koncentrerade att de inte såg att Lill-polarn klättrat upp på rutan.

När Elvy frågade om Micael fick dit höljet så råkade Micael komma åt vindrutetorkarna och får syn på Lill-polarns chockade min framför näsan. Micael blev så stressad att det tog ett tag innan han fick stängt av torkarna. Elvy´s försökte hålla sig för skratt och frågade Lill-polarn  vad det var för lampa han tvättade!

Leave a Reply

Översätt sidan »