1 objekt 365 dagar

Vilken morgon

Vilken morgon

Det börjar bli ordentligt kallt på morgonen och löven dalar så sakteliga till marken. Det är visserligen väldigt vackert, men jag blir ändå lite vemodig att hösten definitivt är här. Snickaren och el gubben skall komma hit så Lill-polarn hjälpte mig att ta ner hästarna för att sedan köra flera lass hö i skottkärran.

Lill-polarn var bara för go med sitt hö kämpande! Tur att han tycker att han är så viktig och redig att ha att han inte märkte att jag hade kunnat ta hela hölasset i en IKEA bag. Vid tolfte körningen stannade Lill-polarn till vid husknuten och blev ståendes och bara tittade hur solstrålarna letade sig fram mellan träden.

Han tyckte det var så vackert att jag rusade in och hämtade lite fika och en go filt så vi kunde sitta och njuta en liten stund innan gubbarna kommer.

Leave a Reply

Översätt sidan »