Kärringonsdag

Ekologisk marknad

Nu på eftermiddagen var jag och Rosa iväg till Gunnebo Slott som hade ekologisk marknad. De stängde 5 och vi var ganska sena, men jag tror det var ganska bra. Det var så mycket folk och trots att restaurangen och caféet skall stänga 4 så var köerna enorma. Rosa tog tag i en jätteskylt och så gick vi runt och kollade kryddodlingarna. Jag vill utöka mina kryddor och Rosa skall fylla en slänt.

Tittade också på ekolådorna man kan beställa och vist blev jag nyfiken och det såg kanon gott ut men det är enklare att handla i affären. Hedenborgs hade lite blandade priser men 30 ägg för 88 kronor! Tyckte det var lite väl dyrt, helt okey att betala lite extra då och då eller om det är något speciellt man är ute efter, men att bara hålla sig till ekologiskt kan bli lite mastigt för plånboken. Däremot blev jag mer taggad på kryddorna
och kan tänka mig att köpa och jämföra hur mina blir när jag har torkat dem.

Vi hade en fin kryddvandring och det var gott att lämna hemmet en stund.

Leave a Reply

Översätt sidan »