1 objekt 365 dagar

Neeej! Inte mina bullar!

Inte mina bullar!

Då var vi äntligen iväg och köpte pumpen till övre dammen. Vi passade på att köpa den fula gubben som vi funderat på att ha i ett gammalt badkar, det var kraftig rea på den för rök maskinen fattades, men det har vi redan en så det var ju perfekt. Lill-polarn var hemma och skulle hjälpa Micael att måla väggen.

Medan jag kopplade i ordning pumpen och satte i fulegubben fixade Lill-polarn fika. När jag stod mitt i dammen och försökte placera ut händerna på fulegubben, kom Lill-polarn ut med fikat. Plötslig hör jag ett il vrål och Lill-polarn skriker ” Se upp! Det ligger ett troll och badar i dammen!” brickan med kaffet far i väg och bullarna ramlar i vattnet.

– Näha du! Bullarna får du inte! Din fuling!

Jag blir så paff när jag ser att Lill-polarn med ilsken blick hoppa upp på en brädbit och skall rädda bullarna!? Men jag då! Tydligen skit samma om trollet äter upp mig, bara han låter bli bullarna?!

Leave a Reply

Översätt sidan »