1 objekt 365 dagar

Har jag gjort!

Dekorera

I dag tyckte jag allt att det var lite synd om Lill-polarn! Han hade gjort så fina dekorationer i småkrukor. Problemet var att han valt vad han tyckte en kanonbra plats, men inte så smart med tanke på att hästarna agerar gräsklippare och kan gå nästan överallt. Båda hästarna blev jätteglada när de såg allt gott som fanns i krukorna.

Men Lill-polarns min när han kom ut med Esmeralda och skulle visa upp sina skapelser och det var halv tuggade pumpor och ett par kvistar imponerade ju inte riktigt på Esmeralda. Båda hästarna hade gått vidare till Tobias tomt och stod där och betade, så Esmeralda trodde inte på Lill-polarns förklaring att de ätit upp det i krukorna.

Micael som tyckte  synd om Lill-polarn vrålade Wow! Vad duktig du är Lill-polarn!

Esmeralda gick till den stora krukan och kunde inte annat än att hålla med Micael om att den var vackert dekorerad. Lill-polarn la dit den sista touchen! Ett par minibananer.

– Har jag gjort! skröt Lill-polarn. Visst…

Leave a Reply

Översätt sidan »