1 objekt 365 dagar

Hon har krympt!

Hon har krympt!

Jag hade stortvätt i går och min ena tröja hade krympt rejält. Det var en av mina favorit tröjor och jag gick runt och var lite små grinig. Inte blev det bättre när Lill-polarn kom och utbrister överlyckligt att tröjan kanske passade honom nu!? Jag tog mitt kaffe medan jag blängde på Lill-polarn, men han satt där med sin bulle och såg oskyldigt ut som en liten ängel.

Jag gick ut och tittade om marken hade börjat torka upp i garaget nu när vi tömt så mycket, och det började se riktigt bra ut. Jag skulle precis börja röja när Lill-polarn ropade på mig och säger att jag måste skynda mig. Han står chockad vid päls högen som blev kvar efter att jag borstat Shakira i går.

–  Det måste ha regnat varmvatten? Hon har blivit en chihuahua med pälsrock.

Shakira går bakom Lill-polarn och undrar fundersamt varför han pratar med pälshögen? Han måste ha en träplugg lös…

Leave a Reply

Översätt sidan »