Trädgården

Vilo pause

Vid dammen

Micael och jag har fortsatt ute i garaget och fått ut det mesta av brädorna. Även fått tömt ovanför och lagt i ordning det vi skall ha kvar. Micael vill väl helst ha dörrar på garaget men förstod allt eftersom vi kom ner bland bråten att det kanske inte var så dumt att ha det öppet. Marken är ganska fuktig och det luktade rätt illa bland allt äckligt som låg där. Det här är väl också ett återkommande dillemma hos mig. Gubben samlar på hög och jag vill ha väck det på stört, jag fattar inte varför skiten skall ligga i flera år??

Blomma

Miniros

Men visst! han har blivit bättre, och nu har även ungarna börjat ta del av gården på ett annat sätt. Tur att Micael kommer bo närmast som gillar dekorationer och mys belysningar, det är ju inte så lång mellan husen. Tobias still passar kanon bra uppe vid stallet med sin kringbyggda gård.

Huu!

Kryddor vid dammen

Rosa kom för en stund sedan och hämtade mig, så vi fick bytt ut krukorna på våra gravar. Skönt att se att blommorna hade hållit sig riktigt bra, skall ta och gotta mig en stund innan jag fortsätter i garaget. Här är lite bilder som jag tog i morse när jag gick runt.

Leave a Reply

Översätt sidan »