1 objekt 365 dagar

Krypin

Wow! Vilket mysigt krypin!

I morse när gubben och jag satt och åt frukost kom Lill-polarn inflygandes med ljusets hastighet och ropade på Esmeralda.

– Skynda dig jag har hittat världens snyggaste krypin!

Esmeralda följde med Lill-polarn ut och vi såg att de gick in till kokhuset.

– Åhh Nej! Det är delar av Micaels kök som jag ställde in efter jobbet i går. Vi måste fixa något till Lill-polarn så han inte tar allt som sitt.

Lill-polarn visade ivrigt Esmeralda dörrarna och tyckte när solen lyste in så gick ju krypinet i silver, så coolt! Esmeralda tittade på Lill-polarn och sa till honom att det där är ju delar till ett kök!! Ser vi ut som köksråttor?! Jag vill ha ett riktigt hem! Dessutom är det ju Micaels hem du plockar ifrån. Vad säger han om det?

– Jamen det står ju bara här och skräpar…

Ja just det jag såg ett par bullar vid din soffa som bara låg och skräpade!

– Nej! Mina bullar!

Leave a Reply

Översätt sidan »