1 objekt 365 dagar

Det bara låg där!

Snyggt!

Ja äntligen fredag och jag kände hur jag piggnade till alt eftersom jag närmade mig hemgången. När jag kom hem står Micael utanför kokhuset och ser fundersam ut. Det börjar dra ihop sig till att bli ett hem som man kan börja tapetsera och kakla. Micael har det stora badrumsmönstret uppe i sitt rum och någon!! Hade öppnat kartongen.

När han gick in för att kontrollera resten av kaklet så fattades det bitar från mitten bården. Jag sa till Micael att det nog bara var snickaren som hade flyttad på dem, men samtidigt blev jag lite fundersam. Varför bara flytta bården och inte resten av kaklet om det har stått i vägen? Hmm! Undrar var Lill-polarn kan vara !

– Visst är det snyggt Esmeralda! Det typ bara låg där! Jag tänkte ha det ovanför soffan!

– Åhhh! Vad vackert! Var hittar du allt?

Leave a Reply

Översätt sidan »