1 objekt 365 dagar

Tillplattad av en pinne!

Prunus cerasifera E – körsbärsplommon

Ojoj! Vad ont i magen Lill-polarn har. Han hade förätit sig på våra körsbärsplommon! Jag förklarade för Lill-polarn att vi inga har utan plommonen är omogna och behöver växa till sig innan de går att äta. Lill-polarn blängde på mig och gick ut med en skål.

Jag gick ut och började köra iväg sten när Lill-polarn ropade på mig och ville att jag skulle se på datorn. Men det första jag såg var skålen med plommonen!! Jisses vad små de var! Hmm de hade ju inte växt ett dugg sen Lill-polarn var i trädet och trodde han hade hittat ny körsbärsort.

Lill-polarn hade plockat fram en sida om  Prunus cerasifiera E-körsbärsplommon och pekade på bilden. Om du inte ser likheten kan du ju ta och sätta dig under trädet och vänta på att de skall växa till sig och bli stora plommon! Du lär få vänta bra länge!

Leave a Reply

Översätt sidan »