Kärringonsdag

Stenkörning

Min kärringonsdag och jag fixade klart krukan till graven. Helst skulle jag vilja ha lite sådana krukor här hemma med, men just nu är det så mycket bråte kvar på utsidan så det får bli när vi är klara. Har haft en period med migrän och lagt mig väldigt tidigt så det känns som dagarna bara flyger iväg. Hoppas verkligen svackan vänder snart, för det börjar bli lite tungt.

Hann att vila innan Elvy och Rosa dök upp och Elvy tog Beethoven och följde med Monica på ridtur medan jag och Rosa körde sten. Vi fick kört bort över halva högen så det känns bra.Jag hade velat få iväg bräderna men gubben skall titta på ett kök till Micael på fredag och då är det dumt att fylla lastbilen i fall han köper det. Nedervåningen har verkligen gått framåt med stormsteg.

Leave a Reply

Översätt sidan »