1 objekt 365 dagar

El-chocker

El-chocker

Härligt! Skall precis sätta mig med en kopp kaffe och kolla alla bloggar på MN. Micael är ute med Lill-polarn och skall måla det sista på brädorna som skall vara runt fönstret. Känns så skönt att få sitta och det är alldeles tyst, i vanliga fall brukar Lill-polarn snattra i ett om hur dagen har varit och att bullarna är slut o.s.v

Men säg den frid som varar! Micael kom precis in, ilsken som ett bin och undrar om vi inte kan skicka iväg Lill-polarn redan nu till Afrika? Han har ju terroriserat oss i 265 dagar och det är 100 kvar! Inte en chans att han skulle orka med det! Lill-polarn tittade lite undrande på Micael och säger ” skulle bara få dig att jobba lite fortare!”

– Med elchocker!! Du måste definitivt ha tappat en plugg!
– Vadå plugg? jag har ingen plugg!

Leave a Reply

Översätt sidan »