1 objekt 365 dagar

HoHoHo

HoHoHo

När jag kom innanför dörren så hörde jag HoHoHo. Shakira och Pepper tittade upp mot pigtittarn och följde spänt med när Lill-polarn övade upp sitt HoHoHo. Jag blev så himla paff när jag ser Lill-polarn provar tomtens kläder!! Nu i September? och var i allsindar har han rotat fram tomten? den har varit borta i två år?

– Titta! Jag skall vara stand-in för tomten i år! Så du måste köpa mängder av bullar!

Men Lill-polarn var hittade du tomten? Vi har letat efter den i två år.

– Vadå letat? han kom knatandes och ville att jag skulle prova hans kläder och hjälpa till att vara tomte i år. Han tycker i  och för sig att jag ser ut som en tunn pinne, men om du inte snålar med bullarna så blir jag helt perfekt! Bättre tomte än mig får man nog leta efter. Hör bara vad jag kan ” HoHoHö oj Ho menar jag”

Jösses! Jag känner att jag nog måste vila mig innan jag tar ut hästarna. Vadå! Han kom knatandes??, helt omöjligt en plastd….  Hmm det är klart vi har ju en vandrande pinne i huset, så varför inte en tomtedocka?

Leave a Reply

Översätt sidan »