1 objekt 365 dagar

Kolla! Afrika!

Kolla! Afrika!

När jag kom hem plockade jag bara upp Micael och vi åkte direkt till en secondhand butik som ligger nära Liseberg. Lill-polarn var grinig för att Esmeralda hade tyckt att han var den ultimata katastrofen som tomte och att han var tunn som en vidjekvist. Men visst han skulle slinka lätt ner i skorstenarna och dimpa ner som ett svart skosnöre.

Lill-polarn satt nu med huvudet i bullpåsen och ville inte följa med förrän bullarna var slut, och vi ville iväg på direkten så vi skulle slippa hamna mitt i rusningen när alla slutar sina jobb. Jag gick runt och letade efter krukor och fastnade till sist vid massa Afrikanska kläder, så härliga färger och mönster men de är oftast inte i storlek 36.

Micael hade fastnat för ett jättesnyggt vardagsrums bord med världskartan i kopparplåt och vi blev så paffa att det kostade bara 220 kronor, men när jag frågade om han verkligen sagt rätt så sa han okey då! 420 om det känns bättre! Micael är överlycklig för sitt bord och när vi skulle kolla var vi kunde ställa in det så hade Lill-polarn fått syn på det och vrålade ” Kolla Afrika! Dit skall jag! “

Leave a Reply

Översätt sidan »