1 objekt 365 dagar

Drivit upp själv!

Drivit upp!

I morse kom jag för sent till jobbet! När jag skulle kolla om Lill-polarn sov, så var soffan tom och jag rusade upp och väckte Micael. Gubben hade redan gett sig ut för att kolla om han var vid uteplatsen. När vi hade letat runt hela gården och ingen Lill-polare, så kom Micael på att kolla sitt bord i kokhuset.

Mycket smart! Där låg Lill-polarn och rabblade länder. Han berättade att han varit i Frankrike, Grekland, och…. Micael tog med sig honom in medan jag stack till jobbet. Vi skulle direkt till Kungsbacka och RK när jag kom hem. Vi hittade inte så mycket på RK och det var alldeles för mycket folk där i dag.

När vi kliver ur bilen står Lill-polarn stolt som en tupp i rabatten och pekar på en blomma!

– Tadaaa! Kolla! Annat än dina fjuttblommor.

Hmm jag tycker jag känner igen den blomman? Micael och jag tittar på varandra, shit! Hade Lill-polarn smitit med till secondhand affären i går! Vi hörde lite rasslande och prylar som ramlade lite här och där, men vi såg honom då inte?

– Lill-polarn var fick du tag på den?
– Drivit upp själv!
– Sen i morse!!

Leave a Reply

Översätt sidan »