1 objekt 365 dagar

Storm idag!

Tomma!

Det är storm ute och portarna till loftet hade blåst upp. Även vid Micaels dörr vid övervåningen hade plasten blåst sönder. Så det blev till att gå runt och fixa sånt och allmänt kolla så allt var som det skulle. Lill-polarn plockade fram sina höst accessoarer och muttrade högljutt att han minsann inte fick följa med i går och förnyat sin lilla garderob

Bara slit och släp! Bullpåsen var tom och inget gott att smaska på så lång ögat kunde se, en riktig skrutt dag och på toppen så blåste det så våldsamt att han blåste in i väggen två gånger när han skulle följa med till kokhuset. När Lill-polarn äntligen lyckats ta sig till övervåningen och börjat städa så hittade han ölflaskor.

– Jaha! Är det detta ni kallar att jobba!? Och inte ens en droppe kvar!

Lill-polarn gick vidare och muttrade för sig själv: ja,ja när jag kommer in skall jag göra afrikanskt apelsin-te. Det blir varmt och gott. Dricka kall öl mitt i vinterkylan. Konstiga människor. Om det bara fanns en liten, liten bulle kvar så hade allt varit perfekt. Det är ju faktiskt Kanelbullens dag idag. Är det ingen som vet det?

Leave a Reply

Översätt sidan »