1 objekt 365 dagar

Vad gör dom?

Vad gör dom?

När jag kom hem satt Lill-polarn vid kanten ner mot hagen och tittade när gubbarna fällde träd. Det har inte tagit många dagar och det är kalhygge nedanför hagen. Visserligen är det lite småtrevligt att se fönster som lyser upp när det är mörkt, men det känns ändå lite konstigt att man skall få en granne som kan se en!

Lill-polarn hade tagit med sig bullar ut och var helt fascinerad av den stora kranen som gubbarna använde för att såga ner de stora träden med. Kolla Peppe! Nu åker den tjocka gubben upp i luften! Tror du den håller? Undra om det skall göra ett jordgubbsland? Pepper du måste skicka mig ett kort om du ser jordgubbar! Hmm Kanske bättre att vänta med Afrika resan!

Lill-polarn satt en bra stund och tittade men nu haglar och regnar det omvartannat, så han och Pepper kom inrusandes med andan i halsen. Jag har bäddat ner Lill-polarn och Pepper i soffan när jag hör ett il vrål som får rutorna att vibrera.

– Neeeeej! Jag har glömt en bulle ute! Jag måste ut!! Åhneeej! Det är bara slafs kvar : (

Leave a Reply

Översätt sidan »