1 objekt 365 dagar

Halloween

Usch vilka äckliga spindlar

Det är Halloween och Lill-polarn frågade om jag hade några hemska masker och rinnande blod som han kunde få använda. Han hade slagit vad med Rosas Patric att han kunde skrämma slag på den tuffaste på gården! ( Det vill säga Tobias) Patric hade lovat att karva pumpor med Lill-polarn hela kvällen om han lyckades.

Jag gav Lill-polarn screem masken och blev själv lite rädd när jag såg den blodiga masken. Lill-polarn rusade iväg och kom tillbaka efter en liten stund med masken släpandes efter sig. Tobias blev inte rädd, han öppnade inte ens! Lill-polarn var så besviken att var på vag att lägga sig  på sin soffa när han fick syn på alla spindlar.

Wow vad äckligt! De kommer han att bli jätte rädd för. Lill-polarn fixade till alla spindlarna och rusade upp till Tobias igen. Nu såg Lill-polarn riktigt bedrövlig ut när han kom tillbaka.  Han blev inte rädd nu heller och jag som vill karva pumpor. Lill-polarn gick bort och la sig på soffan.  Efter en stund  knackade det på dörren , Tobias stod på utsidan och ville ha insektspray.

– Fy tusan det är massa läskiga spindlar på min farstukvist ! Jag såg dem nu när jag kom från jobbet.
– Blev du rädd??

Lill-polarn tittade förväntansfullt på Tobias som nickade till svar.

– JAAA! Jag skall karva pumpor med Patric ikväll!

Leave a Reply

Översätt sidan »