Familjen

Har en bror :)

Har fått brev från Tyskland igen och jag har problem med att tyda dem och översätta. Så jag åkte direkt ned till Rosa som faxade över brevet till sin kompis. Det roliga är att jag har en storebror som heter Michael ( samma som sonen ) och även gubben och den äldste sonen har Micael i sina namn. *Tufft*

Det var ett ganska kort brev och min biologiska mamma har tappat kontakten med Michael då han flyttade till Amerika för 6 år sedan. Nu kan jag antingen ta kontakt med frälsningsarmén igen eller söka lite på nätet. Rosa och jag hittade 3 på facebook med rätt namn, så till dem har jag mejlat, få se om det blir napp annars får det bli  frälsningsarmén.

Hon skulle höra av sig igen och då skicka kort, han som hjälper mig att översätta tror hon behöver tid att smälta informationen, medan jag har himlars bråttom och vill veta allt. Kan ju också vara att hon blev lite ställd att vi mins en bror? hon har ju inte haft någon som helst information att ge min äldre bror om han har undrat var vi blev av, fy tusan vilken knepig situation. Nej nu måste jag fodra mina pälsade troll och glädjas åt att jag faktiskt har en bror till. Det känns bara så underbart och viktigt för mig.

Leave a Reply

Översätt sidan »