1 objekt 365 dagar

Mitt i prick?

Mitt i prick

När jag kom hem idag åkte jag direkt bort till Rosa, jag stack bara in näsa och kollade så allt var okey hemma. Lill-polarn ville överraska mig med en maskeraddräkt som skulle vara på pricken honom?  och jag tippade på att han skulle sy sig en tigerdräkt eller något annat maffigt djur. Jag hade fixat nya tyger med massa olika djurmönster.

Det första som mötte mig när jag kom hem igen var en bekymrad Lill-polare, som inte kunde begripa varför Esmeralda hade börjat skratta och tyckt att han skulle ha mera grått i vingarna? och definitivt ingen gloria!? Han som hade kommit på den perfekta dräkten och allt? vad menade hon egentligen?

Lill-polarn tittade undrande på mig medan han försökte hålla glorian på plats. Skall erkänna att jag blev lite ställd på Lill-polarns val av dräkt och att han tyckte den var mitt i prick!?! Jag har då aldrig hört talats om en hysteriskt bullätande ängel? Esmeralda som hade sett hur bekymrad Lill-polarn blivit kom ner och gav honom en kram.

– Jaha! Lill-polarn du är en harpängel, en sådan som spelar underbar musik och som alla vill höra?
– Ja exakt! Lill-polarn sken upp och började spela.

Leave a Reply

Översätt sidan »